Design selv din hjemmeside
hvis du helst ikke vil have kunder

Designet på hjemmesiden er det første kunderne ser, når de vurderer din hjemmeside. Det tager kun få sekunder at beslutte om det er hot eller not. Virker designet utroværdig vil man tro at firmaet også er utroværdigt. Den fejl ønsker man ikke at begå. Siden du er kommet så langt og læser dette, har du allerede besluttet at vores design lever op til den standard, du forventer af et webbureau. Ellers var du aldrig kommet forbi forsiden.

Kan man lave webdesign selv? Ja. Er det smart? Nej. Bare fordi man er fiks med en skruetrækker, betyder det ikke at man kan bygget et hus. Det samme gælder med webdesign. Kunderne kan nemt se, om det er noget man har rodet med selv, eller har fået et professionelt firma til at lave. Det giver hurtigt et forkert indtryk, hvis ikke det er lavet ordentligt, og konkurrenterne er kun 2 klik væk.

Tag et kig på vores referencer og se, om du kan lide, hvad du ser. Vi vil gerne lave et fortryllende design til dig også. Grib fat i din webdesigner fra Herning i dag, og lad os komme med et godt tilbud.