Snyd foran på Google med
Google Adwords

Google Adwords hjælper dig med at springe over i køen til de bedste placeringer på Google. Du betaler kun for de besøgende der sendes til din hjemmeside, hvilket sikre dig værdi for de penge der bliver brugt på annoncering.

Hvorfor skal du bruge Google Adwords?

Eksisterende kunder kender allerede dit firma rigtig godt. Derfor vil de søge på dit firmanavn for at finde dig (f.eks. "Lones møbelbutik"), og du vil sandsynligvis dukke op på nogle af de første resultater.

Nye kunder derimod, søger oftest på emne og geografi (f.eks. "Sofabord Herning"). Her vil din hjemmeside formentligt ikke dukke op, og derved er en ny potientiel kunde mistet. Med Google Adwords kan du sørge for, at nye kunder der søger efter eksempelvis emne og geografi inden for din branche og område, får din annonce vist i Googles søgeresultater. Det er målrettet annoncering når det er bedst, og som sagt betaler du kun for dem der rent faktisk klikker på annoncen.

Vi ved hvordan annoncerne skal oprettes og målrettes så de kun rammer relevante kunder, og dermed bliver en rigtig god forretning. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe netop dig. Priserne for en adwords kampagne starter ved 3.000,- ekskl. moms.